Filantropija

DONACIJE


"Budući da se troškovi zdravstvene nege povećavaju, filantropija je ključnija nego ikad. Ona će praviti razliku između dobre brige i odlične nege."

Direktor instituta.
Potencijalni donator treba da se obrati upravi IKVBV-u Pismom o namerama, u kojem navodi razloge za donaciju, precizira predmet donacije i druge elemente ugovora.

Donacije mogu biti iz sledećih oblasti:

1. Ugradni materijal
2. Sanitetski materijal
3. Lekovi
4. Usluge i radovi
5. Medicinska oprema
6. Računarska i komunikaciona oprema
7. Ostala dobra (osim novčanih sredstava)


Uprava IKVBV daje saglasnost za donaciju, nakon čega se pristupa izradi ugovora o donaciji, koji se potpisuje od strane direktora IKVBV (ili drugog zaposlenog, po ovlašćenju) i donatora.

Institut za KVB Vojvodine se zahvaljuje svim donatorima koji su pomogli opremanje i rad Instituta.

Прелепо

Пумпа живота! Никад не стаје, понекад убрза или прескочи, заболи или се примири, али не престаје да испуњава своје обавезе. Срце пумпа крв до скоро свих 75 трилиона ћелија у организму. Једино рожњача у оку не добијају доток крви. Сваки дан, срце ствара довољно енергије да се вози камион 32 километра. Током живота, то је еквивалентно путу на месец и назад.

Одговорност

Будите одговорни према себи и преузмите контролу над својим здрављем. Усвојите здрав начин живота, престаните да пушите, здраво се храните, будите физички активни. Свакодневно конзумирање намирница богатих антиоксидансима може да осигура одржавање нормалне циркулације крви и нивоа крвног притиска, као и да спречи оксидацију масних материја у крвотоку, а тиме и формирање тромба.

Достигнућа

Својим резултатима и постигнућима, Институт за КВБВ сврстао се у ред водећих светских институција. Праћење напретка и развоја медицинске мисли, континуирани рад на усавршавању сваког појединца запосленог у овој установи, као и рад на едукацији генерација које долазе, постали су право и обавеза медицинских радника наше куће.

Локација нашег института:

 Пут доктора Голдмана 4,
   21204 Сремска Каменица, Војводина, Србија

 +381 21 48 05 769
    +381 21 66 22 881 

 Call centar:
    021/48 05 880
    021/66 24 122

 info@ikvbv.ns.ac.rs

ГЛАВНА ОДЕЉЕЊА НА ИНСТИТУТУ

Кардиохирургија

Кардиологија