Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Vesti

UNAPREĐENA SARADNJA INSTITUTA SA NAJVEĆOM EVROPSKOM BOLNICOM

2 sastanakInstitute u Sremskoj Kamenici posetila ataše Francuske ambasade
UNAPREĐENA SARADNJA INSTITUTA SA NAJVEĆOM EVROPSKOM BOLNICOM
Dogovoren nastavak usavršavanja naših lekara u Francuskoj

Opširnije...

Kardiohirurška edukativna radionica

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se 26-27 februara 2015. godine u prostorijama Instituta za KVB Vojvodine održati dvodnevni kurs o rekonstrukciji mitralne valvule pod nazivom Mitral Valve Repair Skills Lab.

Opširnije...

Uručen sertifikat o akreditaciji

Sertifikat o akreditaciji

Sertifikat o akreditaciji Institutu za KVB Vojvodine, 26. januara 2015. godine, uručila je direktorka Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije, dr Radoljupka Radosavljević.

Više meseci truda i predanog rada čitavog kolektiva doneo je Institutu za KVB Vojvodine, da je na osnovu procentualne zastupljenosti dobijenih ocena, direktor Agencije na osnovu člana 18. Pravilnika o akreditaciji zdravstvenih ustanova doneo rešenje o izdavanju Sertifikata o akreditaciji Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici na period od 7 godina.

Opširnije...

Institut za KVB Vojvodine dobio sertifikat o akreditaciji na 7 godina

Akreditacija3Završni izveštaj o akreditaciji za Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici

Institut za KVB Vojvodine dobio sertifikat o akreditaciji na 7 godina

Na osnovu procentualne zastupljenosti dobijenih ocena, direktor Agencije je na osnovu člana 18. Pravilnika o akreditaciji zdravstvenih ustanova doneo rešenje o izdavanju Sertifikata o akreditaciji Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, Sremska Kamenica na period od 7 godina.

Opširnije...

Call centar

021/48 05 880

021/66 24 122

Vesti

UNAPREĐENA SARADNJA INSTITUTA SA NAJVEĆOM EVROPSKOM BOLNICOM UNAPREĐENA SARADNJA INSTITUTA SA NAJVEĆOM EVROPSKOM BOLNICOM 15-03-06 - Dogovoren nastavak usavršavanja naših lekara u Francuskoj More detail
Kardiohirurška edukativna radionica 15-02-24 - Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se 26-27 februara... More detail
Uručen sertifikat o akreditaciji Uručen sertifikat o akreditaciji 15-01-27 - Sertifikat o akreditaciji Institutu za KVB Vojvodine, 26. januara... More detail
Institut za KVB Vojvodine dobio sertifikat o akreditaciji na 7 godina Institut za KVB Vojvodine dobio sertifikat o akreditaciji na 7 godina 15-01-01 - Završni izveštaj o akreditaciji za Institut za kardiovaskularne... More detail

Zakazivanje pregleda

Zakazivanja se vrše dolaskom na Institut ili telefonom.
Za zakazivanje je potrebno dati svoje lične podatke i broj telefona, kao i ime interniste, odnosno kardiologa koji indikuje ovaj pregled.
Pacijent dobija termin pregleda i stavlja se na listu čekanja za traženi pregled.

Humanizacija Instituta

Upoznaj svoj rizik / Jedan život jedno srce

pitanja i komentari

 

zdravo baner

PROJEKAT „TWINNING" (BLIZANAČKA SARADNJA) IZMEĐU INSTITUTA ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE I AZZIENDA OSPEDALIERA DI LECCO (LOMBARDIJA, ITALIJA)

Projekat „twinning" se odvija pod pokroviteljstvom Pokrajinskog Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vlade A.P. Vojvodine, i Vlade Regije Lombardije (Italija).

Opširnije...

5. MAJ Svetski dan čistih ruku

 

Vodici

Kampanje Ministarstva zdravlja RS

 

ImatePravoBaner  ZdravljeSaOsmehom 

Kućni red Instituta

kucni_red

go_red_logo

Poslovanje i javne nabavke

Loading ...