Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Vesti

CT aparat radi smanjenim intenzitetom

            Na današnjoj sednici Upravnog odbora Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine koja se vodila povodom konkursa za izbor direktora Instituta, članovi UO su sagledali sve informacije i doneli zaključke koje su prosledili svom osnivaču Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju na razmatranje.

 

Opširnije...

Institut za KVB Vojvodine nije kažnjen sa 180.000 dinara

Institut za KVB Vojvodine nije kažnjen sa 180.000 dinara kako su pojedini mediji počeli krivo da informišu javnost. Dostavljene su sve tražene informacije povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću i ne postoji potreba da navedeni iznos bude plaćen, iako pojedini mediji o tome iznosu već par dana spekulišu.

Opširnije...

Obaveštenje UKVHS

UKHS

VII Kongres udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije sa međunarodnim učešćem biće održan od 27-29. novembra 2014. godine u Novom Sadu.

Detaljnije informacije na sledećem linku » Prvo obaveštenje

Prijava radova

Antikorupcijske mere u zdravstvu - Implementacija i izazovi

Srbija u pokretu 02Udruženja građana "Srbija u pokretu" u partnerstvu sa Komorom zdravstvenih ustanova Srbije i uz podršku USAID Projekta za reformu pravosuđa i odgovornu vlast organizovala je u beogradskom Medija centru Okrugli sto na temu "Antikorupcijske mere u zdravstvu - Implementacija i izazovi" na kome su predstavljeni rezultati zajedničkog projekta "Promocije nulte tolerancije na korupciju u zdravstvenom sistemu Srbije" i na kome je učestvovala i direktorka Instituta prof. dr Nada Čemerlić Ađić.

Opširnije »

Vesti

CT aparat radi smanjenim intenzitetom 14-07-25 -            ... More detail
Institut za KVB Vojvodine nije kažnjen sa 180.000 dinara 14-07-24 - Institut za KVB Vojvodine nije kažnjen sa 180.000 dinara kako... More detail
Obaveštenje UKVHS Obaveštenje UKVHS 14-07-14 - VII Kongres udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije sa... More detail
Antikorupcijske mere u zdravstvu - Implementacija i izazovi Antikorupcijske mere u zdravstvu - Implementacija i izazovi 14-06-24 - Udruženja građana "Srbija u pokretu" u partnerstvu sa Komorom... More detail
Poseta kardiologa iz Danske Institutu za KVBV Poseta kardiologa iz Danske Institutu za KVBV 14-06-17 - Primena RIC metode, u pilot studiji u Danskoj, pokazala je velike... More detail

Call centar

021/48 05 880

021/66 24 122

Zakazivanje pregleda

Zakazivanja se vrše dolaskom na Institut ili telefonom.
Za zakazivanje je potrebno dati svoje lične podatke i broj telefona, kao i ime interniste, odnosno kardiologa koji indikuje ovaj pregled.
Pacijent dobija termin pregleda i stavlja se na listu čekanja za traženi pregled.

Humanizacija Instituta

Upoznaj svoj rizik / Jedan život jedno srce

pitanja i komentari

 

zdravo baner

PROJEKAT „TWINNING" (BLIZANAČKA SARADNJA) IZMEĐU INSTITUTA ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE I AZZIENDA OSPEDALIERA DI LECCO (LOMBARDIJA, ITALIJA)

Projekat „twinning" se odvija pod pokroviteljstvom Pokrajinskog Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vlade A.P. Vojvodine, i Vlade Regije Lombardije (Italija).

Opširnije...

5. MAJ Svetski dan čistih ruku

 

Vodici

Kampanje Ministarstva zdravlja RS

 

ImatePravoBaner  ZdravljeSaOsmehom 

Kućni red Instituta

kucni_red

go_red_logo

Poslovanje i javne nabavke

Informator o radu

u izradi...

Loading ...