Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Vesti

Ministar zdravlja Republike Srpske u radnoj poseti Institutu za KVB Vojvodine

NASTAVAK USPEŠNE SARADNJE

mzrs 4

Opširnije...

Početak saradnje dva vrhunska medicinska centra iz Srbije i Francuske

Doc dr Redzek prof dr Le Prince Prim dr Radovan LatinovicPočetak saradnje dva vrhunska medicinska centra iz Srbije i Francuske ZAJEDNO U BORBI PROTIV BOLESTI SRCA Kardiovaskularni hirurzi IKVBV razmenjuju iskustva sa najboljima

Sporazum o međusobnom razumevanju dve bolnice potpisali su danas direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine doc. dr Aleksandar Redžek i prof. dr Pascal Le Prince, direktor Klinike za kariovaskularnu hirurgiju Univezitetske bolnice "Pitié Salpêtrière" iz Pariza, Francuska.

Opširnije...

Saradnja dva vrhunska medicinska centra iz Srbije i Francuske

IKVBVPočetak saradnje dva vrhunska medicinska centra iz Srbije i Francuske
ZAJEDNO U BORBI PROTIV BOLESTI SRCA
Kardiovaskularni hirurzi IKVBV razmenjuju iskustva sa najboljima

Sporazum o međusobnom razumevanju dve bolnice potpisaće u u petak, 15. maja 2015. godine u 15.00 časova na V spratu IKVBV u Sali za konsultacije direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine doc. dr Aleksandar Redžek i prof. dr Pascal Le Prince, direktor Klinike za kariovaskularnu hirurgiju Univezitetske bolnice "Pitié Salpêtrière" iz Pariza, Francuska.

Opširnije...

Svetski dan higijene ruku u zdravstvenim ustanovama

poster 2015 ciste rukeInstitut za KVB Vojvodine obeležava značajan datum
Svetski dan higijene ruku u zdravstvenim ustanovama - 5 .maj 2015.
Sačuvajte živote – operite svoje ruke

Ove kao i prethodnih godina, u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici organizujemo obeležavanje 5. maja, Svetskog dana higijene ruku u zdravstvenim ustanovama, koji je ustanovila Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pod nazivom „Sačuvajte živote – operite svoje ruke".
Ove godine obeležava se 10 godina od osnivanja Alijanse za bezbednost pacijenata Svetske zdravstvne organizacije (SZO), pod motom "Jačanje zdravstvenog sistema - higijena ruku su Vaša ulazna vrata". Tim povodom SZO je definisala 10 razloga zbog kojih svaka zdravstvena ustanova treba da bude deo programa "Čista nega je sigurna nega".

Opširnije...

Call centar

021/48 05 880

021/66 24 122

Zakazivanje pregleda

Zakazivanja se vrše dolaskom na Institut ili telefonom.
Za zakazivanje je potrebno dati svoje lične podatke i broj telefona, kao i ime interniste, odnosno kardiologa koji indikuje ovaj pregled.
Pacijent dobija termin pregleda i stavlja se na listu čekanja za traženi pregled.

Humanizacija Instituta

Upoznaj svoj rizik / Jedan život jedno srce

pitanja i komentari

PROJEKAT „TWINNING" (BLIZANAČKA SARADNJA) IZMEĐU INSTITUTA ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE I AZZIENDA OSPEDALIERA DI LECCO (LOMBARDIJA, ITALIJA)

Projekat „twinning" se odvija pod pokroviteljstvom Pokrajinskog Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vlade A.P. Vojvodine, i Vlade Regije Lombardije (Italija).

Opširnije...

5. MAJ Svetski dan čistih ruku

 

Vodici

Kampanje Ministarstva zdravlja RS

 

ImatePravoBaner  ZdravljeSaOsmehom 

Kućni red Instituta

kucni_red

go_red_logo

Poslovanje i javne nabavke

Loading ...