Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Vesti

Međunarodni klinički kurs u Institutu za KVBV

rim1Međunarodni klinički kurs u Institutu za KVBV sa stručnjacima Tor Vergata Univerziteta iz Rima:

GLEDAJTE U PROŠLOST DA BISTE DOSTIGLI BUDUĆNOST

Mreže zdravstvenih institucija u interventnom rešavanju infarkta srca

Opširnije...

Obaveštenje UKVHS

UKHS

VII Kongres udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije sa međunarodnim učešćem biće održan od 27-29. novembra 2014. godine u Novom Sadu.

Rok za slanje sažetaka je istekao. Pristiglo je 150 originalnih radova.

Naučni odbor Udruženja pregleda radove i autori će biti obavešteni o prihvatanju radova do 1. novembra 2014. godine putem e-maila koji su ostavili prilikom prijave.

Preliminarni program kongresa će biti objavljen na sajtu udruženja http://www.srscvs.rs/ do 15. novembra.

 Kotizacija za učešće na kongresu iznosi 7.000 dinara, a uplate se vrše na sledeći račun: 295-0000001213321-74 sa naznakom "Kotizacija za VII Kongres UKVHS". Predavači po pozivu, studenti i penzioneri ne plaćaju kotizaciju.

Za vreme trajanja kongresa predviđena je izložba medicinske opreme, potrošnog materijala i farmaceutskih proizvoda. Zakup izložbenog štanda za vreme trajanja kongresa iznosi 84.000 dinara. Zahtev za profakturu pošaljite na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prof. dr Robert Jung v.d. direktor IKVBV

Pokrajinska Vlada na sednici održanoj 30. jula 2014. donela je rešenje br. 022-729/2014. kojim je Prof. dr Nada Čemerlić Ađić, doktor medicine, specijalista interne medicine – kardiolog, razrešena dužnosti direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine zbog isteka mandata.

Na istoj sednici Pokrajinska Vlada je donela rešenje 022-730/2014. kojim je Prof. dr Robert Jung, doktor medicine, specijalista interne medicine – kardiolog, imenovan za vršioca dužnosti direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine na period od šest meseci.

CT aparat radi smanjenim intenzitetom

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine koja se vodila povodom konkursa za izbor direktora Instituta, članovi UO su sagledali sve informacije i doneli zaključke koje su prosledili svom osnivaču Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju na razmatranje.

Opširnije...

Vesti

Međunarodni klinički kurs u Institutu za KVBV Međunarodni klinički kurs u Institutu za KVBV 14-10-22 - Međunarodni klinički kurs u Institutu za KVBV sa stručnjacima... More detail
Obaveštenje UKVHS Obaveštenje UKVHS 14-09-17 - VII Kongres udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije sa... More detail
Prof. dr Robert Jung v.d. direktor IKVBV 14-08-08 - Pokrajinska Vlada na sednici održanoj 30. jula 2014. donela... More detail
CT aparat radi smanjenim intenzitetom 14-07-25 - Na današnjoj sednici Upravnog odbora Instituta za kardiovaskularne... More detail
Institut za KVB Vojvodine nije kažnjen sa 180.000 dinara 14-07-24 - Institut za KVB Vojvodine nije kažnjen sa 180.000 dinara kako... More detail

Call centar

021/48 05 880

021/66 24 122

Zakazivanje pregleda

Zakazivanja se vrše dolaskom na Institut ili telefonom.
Za zakazivanje je potrebno dati svoje lične podatke i broj telefona, kao i ime interniste, odnosno kardiologa koji indikuje ovaj pregled.
Pacijent dobija termin pregleda i stavlja se na listu čekanja za traženi pregled.

Humanizacija Instituta

Upoznaj svoj rizik / Jedan život jedno srce

pitanja i komentari

 

zdravo baner

PROJEKAT „TWINNING" (BLIZANAČKA SARADNJA) IZMEĐU INSTITUTA ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE I AZZIENDA OSPEDALIERA DI LECCO (LOMBARDIJA, ITALIJA)

Projekat „twinning" se odvija pod pokroviteljstvom Pokrajinskog Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vlade A.P. Vojvodine, i Vlade Regije Lombardije (Italija).

Opširnije...

5. MAJ Svetski dan čistih ruku

 

Vodici

Kampanje Ministarstva zdravlja RS

 

ImatePravoBaner  ZdravljeSaOsmehom 

Kućni red Instituta

kucni_red

go_red_logo

Poslovanje i javne nabavke

Loading ...